Uygulamalı eğitime 150 kişi müracaat etti


Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nun KOSGEB ile ortaklaşa düzenleyeceği uygulamalı girişimcilik eğitimine 150 kişi müracaat etti.

Uygulamalı girişimcilik eğitimine müracaat eden 150 kişi, Bandırma Ticaret Odası bünyesinde kurulan bir komisyon tarafından mülakat sınavına tabi tutuldu. Mülakat sınavında başarılı olan 60 kişi girişimcilik eğitimi almaya hak kazanacak. 30 kişilik gruplar halinde yapılacak girişimcilik eğitimi ilk etap kursları 19 Ekim'de başlayıp 31 Ekim 2015 tarihinde, 2'inci etap kurslar ise 2 Kasım'da başlayıp 12 Kasım'da sona erecek.

Bandırma Ticaret Odası Mülakat Sınavı Komisyonu Başkanı Erol Rüzgâr, ilçedeki gençlerin kendi işlerini kurarak milli ekonomiye ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla devletin sunmuş olduğu imkânlardan azami düzeyde faydalanması gerektiğini söyledi. Rüzgâr, geçen yıl olduğu gibi bu ve bundan sonraki kurslarda sertifika alacak vatandaşların iş planlarını yaparak KOSGEB'e sunmalarını, hibe ve kredi imkânlarından yararlanmalarını istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Uygulamalı eğitime 150 kişi müracaat etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER