VakıfBank, Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti


Salon: TVF Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu
Hakemler: Sadettin Deneri, Ali Bağde
Nilüfer Belediyespor: Seda Uslu, Herrera, İvana Milos, Meryem Boz, Esra Kırcı, Gökçen Denkel Zop (Ayca Naz, Selen Kafadar, Duygu Üçdağ, Dilek Kınık)
VakıfBank: Gözde Kırdar, Melis Gürkaynak, Sheilla, Seda Aslanyürek, Robin De Kruıjk,Naz Akyol Aydemir, (Gizem, Örge, Cansu Çetin, Çağla Akın, Lonneek)
Setler: 11 - 25, 18 - 25, 23 - 25
Süre: 80 dakika (20, 29, 31)

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi erteleme maçında Bursa'da oynanan ve 80 dakika süren mücadelede VakıfBank deplasmanda Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti.

VakıfBank, Bayanlar Ligi birinci hafta erteleme maçında Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti. VakıfBank, deplasmandaki bu galibiyetle dördüncü haftanın sonunda Bayanlar Ligi'nde liderliğe yükselmeyi başardı. Sarı siyahlılarda skora en fazla katkı yapan isimler 14 sayıyla Sheilla Castro ve 13 sayıyla Robin de Kruijf oldu.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Gözde, Melis, Sheilla, Seda, De Kruijf, Naz ve Gizem (libero) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, müsabakanın ilk setini oldukça rahat bir oyunla 25-11 önde tamamladı. Sarı-siyahlılar, müsabakanın ikinci setinde de üstünlüğünü devam ettirdi ve seti 25-18 alarak durumu 2-0'a getirdi.

Müsabakanın üçüncü ve son seti ilk iki sete göre çekişmeye sahne oldu. Başa baş geçen seti 25-23 alan VakıfBank, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank'ta günün en skorer isimleri 14 sayıyla Sheilla Castro ve 13 sayıyla Robin de Kruijf oldu. Sarı siyahlılarda Seda Aslanyürek de 10 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber VakıfBank, Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER