Vali Düzgün'ün eşi çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi

Vali Düzgün'ün eşi çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, çocuk evlerinde kalan kimsesiz çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Yaşları 7 ile 17 arasında olan 75 çocuğun katıldığı ve çocuklara kahvaltı servislerinin bizzat ev sahibi otelin yöneticileri tarafından gerçekleştirildiği kahvaltıya, Gül Düzgün'ün yanı sıra Vali Yardımcısı eşi Selen Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Şerafettin Akyüz ve eşi Emsal Akyüz, Çocuk Evleri Sorumlusu Sait Postallı, Kayseri Radisson Blue Genel Müdürü Fercan Başkan, çocukların bakıcıları ve öğretmenleri katıldı.

Vali Düzgün'ün eşi, çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kahvaltıyı düzenleyen özel otel yöneticilerine teşekkür etti. Güzel bir ortamda eğlenceli bir şekilde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Gül Düzgün, çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri çocuk evlerinde kalan çocuklarla böyle bir etkinlikte buluşmanın önemli olduğunu ifade etti.

Çocuklar için hazırlanan özel oyun ve eğlence bölmelerinde çocuklar gönüllerince eğlenirken, doğum günü olan çocuklar için pasta kesildi ve kahvaltıya katılan çocuklara hediyeler verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vali Düzgün'ün eşi çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER