Valisi Cirit'ten Elif Kanlıoğlu'nun ailesine taziye ziyareti

Valisi Cirit'ten Elif Kanlıoğlu'nun ailesine taziye ziyareti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Elif Kanlıoğlu'nun babası Ümit, annesi Öznur ve yakınlarına olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Cirit, hayatını kaybeden Elif Kanlıoğlu'na Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirten Vali Cirit, şunları kaydetti: "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Terör gerçek yüzünü bir kez daha ve alçakça göstermiş, ülkemizin kaotik ortama itilmesi hedeflenmiştir. Terör ve kaos planlayıcıları kimlik ayırımı yapmaksızın ülkemizde kargaşa ve tedirginlik oluşturmanın yollarını, her defasından daha çok aramaktadırlar. Bu coğrafyada tarihte de rahat yoktu, şimdi de yok. Bunun milletçe farkındayız. Zor zamanları hep birlikte daha çok kenetlenerek, akl-ı selim ile defedeceğimizi cümle alem bilmelidir. Terör ve yardakçıları da hassaten bilmelidirler. Ülkemiz istikrarına, demokrasisine ve geleceğine kastedenler bir kez daha bu aziz milletin sağduyusu karşısında kaybedecektir. Milletimizin başı sağolsun. Allah bu milleti korusun."

Acılı baba Ümit Kanlıoğlu ise kızını genç yaşta teröre kurban vermenin acısını yaşadığını belirterek, "Kızım Mersin Üniversitesi İngilizce Dil Bilimi Fakültesi'nde okuyordu. İdeali akademisyen olmaktı. Sayın Valimiz ziyaretimize gelerek bizlerin acısını paylaştılar. Sağolsunlar. İnsani görevlerini yerine getirdiler." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İlçe Müftü Vekili Ahmet Koç tarafından dua edildi.

Ziyarette, Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile İl Genel Meclisi Üyeleri Hakkı Aytolon ve Erkan Özyacı da hazır bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Valisi Cirit'ten Elif Kanlıoğlu'nun ailesine taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER