Valizler hazırlanıyor

Bir yanda UEFA'nın Avrupa'dan men cezası tehdidi, diğer yandan ligdeki kötü gidişat Galatasaray'da işleri çıkmaza soktu.

Valizler hazırlanıyor

Futbolcular, kişisel kariyerlerini kurtarmanın derdine düştü. Ani kararla takımdan ayrılan Burak Yılmaz'dan sonra Muslera da Amerika ve Çin'den gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Kadro alternatifsizliği ise Mustafa Denizli'yi kara kara düşündürüyor. 

Zaman'dan Osman Aykut'un haberine göre Galatasaray, önceki gün Mersin karşısında uğradığı 2-1'lik yenilgiyle, üç puanlı lig sisteminde en kötü ikinci sezonunu yaşadı. 21. hafta itibarıyla 34 puanda kaldı. Cim Bom, 2010-11'in aynı döneminde hanesine 29 rakamını yazdırmıştı.  Deplasmanda çıktığı 7 lig müsabakasında galibiyete hasret kalan Sarı-Kırmızılılarda başta Teknik Direktör Mustafa Denizli olmak üzere, herkesin morali bozuldu. İlk itiraf da, “Psikolojim iyi değil.” açıklamasıyla tecrübeli çalıştırıcıdan geldi.

Takımın kalburüstü futbolcuları, yavaş yavaş gemiyi terk etmenin yollarını arıyor. Bu akıma, ani bir kararla Çin'in Beijing Gouan Kulübü'ne giden Burak Yılmaz öncülük etti. Önceki gün uğranılan mağlubiyetin ardından Fernando Muslera'nın da yavaş yavaş valizlerini toplamaya başladığı bildirildi. İstanbul'da geçirdiği 5 sezon boyunca yaptığı kurtarışlarla Cim Bom'u ayakta tutmaya çalışan Uruguaylı file bekçisine, Amerika ve Çin'den ciddi teklifler geldiği iddia edildi. Takımdaki kötü gidişatın kendi kariyerini olumsuz etkilemesinden endişe duyan ünlü oyuncunun veda için yönetimden kolaylık beklediği öğrenildi. Performansıyla Galatasaray'ın daha da kötü duruma düşmesinin önüne geçen başarılı eldivenin, UEFA'nın kulübe 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermeyi planlamasının da ayrılık düşüncesinde önemli rol oynadığı belirtildi.

MUSTAFA DENİZLİ BÜYÜK SIKINTI İÇİNDE

İtalyan temsilcisi Lazio ile perşembe günü TT Arena'da verilecek Avrupa Ligi sınavı öncesi yaşanan gelişmeler, Mustafa Denizli'yi iyice sıkıntıya soktu. Tecrübeli hoca, talebelerinin moral motivasyonunu tamir noktasında çaresiz kaldı. Mersin karşısında Semih'in kırmızı, Yasin'in de sarı kart görmesi sebebiyle cezalı duruma düşmesi yüzünden Trabzonspor müsabakası öncesi karamsarlık arttı. Burak'ın Çin'e gitmesi, Sinan Gümüş'ün hesapsız sakatlığından dolayı teknik heyet, kadro alternatifsizliği yaşamaya başladı. Akdeniz ekibi karşısında 28 kez topla buluşmasına rağmen kaleye tek bir şut çekemeyen Umut Bulut'taki performans düşüklüğü, başka bir problem olarak ortaya çıktı.

<< Önceki Haber Valizler hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER