Vitor Pereira: Önceliğimiz Süper Lig ve Avrupa


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, önceliklerinin Süper Lig ve Avrupa Ligi olduğunu belirtti. Pereira, Türkiye Kupası'nda da maç maç durumlarına bakacaklarını söyledi.

Türkiye Kupası H Grubu ikinci maçında Antalyaspor'u 4 - 2 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soru almadan maçla ilgili görüşlerini açıklayıp gitmek istediğini belirterek konuşmasına başladı.

Pereira, "Farklı bir kulvarda farklı bir karşılaşma yaşadık bu akşam. Bu maç bizim için Türkiye Kupası açısından önem teşkil eden bir karşılaşmaydı. Rakibimize pozisyonlar verdik bu akşam. Diğer oyuncularımıza kıyasla oyun ritmini yakalayamamış oyuncularımıza şans verdik. Bu nedenle pozisyon vermemiz son derece doğaldı. Genel anlamda takımımın iyi bir cevap verdiğini düşünüyorum. Dört gol attık, bir gol gördük kalemizde. Kalemizde gördüğümüz ikinci gol ofsayttı 4 - 2 bitti karşılaşma. Bazı anlarda bazı oyuncularımız zorlandı. Ama pozisyonlara girdik gol attık. Ben pozisyon vermeyi sevmem ama kazandık mutluyuz. Kazandığımız için mutluyuz bu akşam. Mücadelemize devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz lig ve Avrupa Ligi, kupada da maç maç durumumuza bakacağız nereye kadar gideceğimizi göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından ayağa kalkan Pereira, soru almak istememesiyle ilgili bir soru üzerine de "Ben Türkçe anlamıyorum. Gazete okumuyorum. Televizyon programı takip etmiyorum ama bilgilendiriliyorum. Bilgilendirildiğimde yanlış şeyler yazıldığını yanlış şeyler söylendiğini ve saygıda bazı eksiklikler yaşandığını görüyorum. Ben sadece futbol biliyorum o nedenle buraya geliyorum sadece maçı konuşup maçla ilgili düşüncelerimi söyleyip buradan gitmeyi tercih ediyorum. Çünkü benim adımla ilgili spekülasyonlar olsun istemiyorum. Benim emeğime benim adıma saygısızlık yapılsın istemiyorum." cevabını verdi.

MEHMET UĞURLU: GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu ise maça iyi başladıklarını ancak girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin kaliteli oyuncularıyla sonuca gittiğini dile getiren Mehmet Uğurlu, gruptan çıkacaklarına inandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Maça iyi başlamıştık. İlk 15 - 20 dakika içinde net pozisyonlarımız var. Ama şanssızlık deyin ama becerisizlik deyin değerlendiremeyince kalite farkı da olunca skor Fenerbahçe'nin lehine döndü.

Biz bugün Fenerbahçe karşısında ligde daha fazla şans bulamayan oyuncuları görmüş olduk. Fenerbahçe'yi kutluyoruz. Tabii ki biz bu gruptan çıkmak istiyoruz ve çıkacağımıza da inanıyoruz. Kendi sahamızda oynanacak olan finalde de kendi takımımızı görmek istiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Önceliğimiz Süper Lig ve Avrupa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER