Vitor Pereira'nın zor seçimi

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira'yı nasıl bir 11 oluşturacağı konusunda sıkıntı bastı.

Vitor Pereira'nın zor seçimi

Sakatlıklarını atlatan Diego, Kjaer, Josef de Souza ile Abdoulaye Ba, kendilerini iyi hissettiklerini ve derbide oynamak istediklerini söyledi; Pereira'yı nasıl bir 11 oluşturacağı konusunda sıkıntı bastı.

Sezona 12 yeni transferle girerek, birbirine denk iki 11 oluşturacak bir kadro kuran Fenerbahçe, bu nedenle üst üste yaşanan sakatlıklar döneminde sıkıntı yaşamamıştı. Çünkü sakatların yerine forma giyecek aynı kalitede oyuncular mevcuttu. O sakatlar, birer-ikişer iyileşip takıma dönmeye başladı. 

Alves’in 11’e dönmesi, Gökhan Gönül’ün uzun sakatlık sürecinin ardından 18’de yer almasının ardından, iyileşmesinin bir ayı bulacağı söylenen Kjaer’in belirlenenden çok önce takımla idmanlara başlaması, Diego ile Abdoulaye Ba’nın çalışmalara katılması, Josef de Souza’nın tamamen iyileştiğinin belirlenmesiyle birlikte rekabet tavan yaptı. 

Diego, Josef de Souza, Abdoulaye Ba ve Kjaer, dün teknik direktör Pereira ile bir görüşme yapıp, kendilerini tamamen hazır hissettiklerini söyledi, derbide forma beklediklerini vurguladı. Bu durumdan son derece mutlu olan Portekizli hoca, bir yandan da bu kadar kaliteli isim arasından nasıl bir tercih yapacağını düşünmeye başladı. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, savunmada Alves’le birlikte Kjaer’e forma vermeyi planladığı Josef de Souza ve Diego konusunda ise kararsız kaldığı öğrenildi.
<< Önceki Haber Vitor Pereira'nın zor seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER