Vücuduna sarılı uyuşturucu maddelerle yakalandı


Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda bir şahıs, vücuduna sarılı halde 958 gram esrar ile birlikte yakalandı.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda farklı iki araçta toplam 3 bin 460 adet kaçak sigara ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alınırken 1 kişi ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bir araçta yapılan aramada H.T. isimli şahsın vücuduna sarılı iki parça halinde net 958 gr toz esrar maddesi ele geçirildi. Bir diğer araçta yapılan aramada aracın bagajında 5 çuval içerisinde 2 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bir başka araçta yapılan aramada ise aracın bagajında poşet içerisinde 1060 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Maddeyle ilgili E.Ö. isimli bir şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı." ifadelerine yer verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vücuduna sarılı uyuşturucu maddelerle yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER