Yalan yazdı, şimdi de yargıdan kaçıyor

Her gün sosyal medyadan türlü türlü iddialarla, yalan ve iftira içerikli beyanlarda bulunan ve gazeteci olduğunu iddia eden Ömer Adıyaman'ın, attığı iftiraları ispat etmek yerine savcıya ifade vermekten kaçtığı ortaya çıktı.

Yalan yazdı, şimdi de yargıdan kaçıyor

Son dönemde Samanyolu Yayın Grubu'na ve yöneticileri hakkında yandaş medyada asılsız ithamlarda bulunuluyor. Bunlardan biri de kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden Ömer Adıyaman adlı kişi. Bu kişi iftiralarına sosyal medya üzerinden devam ederken, diğer taraftan da yargıya taşınan iftiralarını mahkemede ispatlamak yerine savcıya ifade vermekten kaçtığı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı ortaya çıktı.

Olay şöyle gelişti…

Haber elemanı Ömer Adıyaman, Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilci Abdullah Abdulkadiroğlu hakkında sosyal medya platformu Twitter üzerinden hakaret ve iftira dolu mesajlar attı. Bunun üzerine Abdulkadiroğlu, Adıyaman hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu ve iddialarını yargı önünde ispat etmesini istedi. Suç duyurusunu değerlendiren Cumhuriyet Savcısı Mehmet Taştan tarafından hem iddialarını ispat etmesi, hem de savunmasını yapması için ifadeye çağrılan, ancak ifade vermekten kaçan bu kişi hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede kendini gazeteci olarak tanıtan bu kişinin Abdullah Abdulkadiroğlu'na hakarette bulunduğu vurgulandı.

Kendisini savunması ve iftiralarını ispat etmesi için savcının çağırdığı, ancak kayıplara karışan Ömer Adıyaman adlı şahsı polis şimdi gözaltına almak üzere arıyor.
<< Önceki Haber Yalan yazdı, şimdi de yargıdan kaçıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER