Yarsuvat'a tepki: Sabrımız taşıyor

Yar­su­va­t’­ın Ka­dı­kö­y’­de­ki 16 yıl­lık ga­li­bi­yet has­re­ti için yap­tı­ğı “Ge­le­nek sü­rü­yo­r” yo­ru­mu Ga­la­ta­sa­ra­y’da öfke doğurmaya devam etti.

Yarsuvat'a tepki: Sabrımız taşıyor

Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 1-0 mağlup olan Galatasaray’da sonuçtan çok Başkan Duygun Yarsuvat’ın açıklamaları gündeme oturdu. Yarsuvat’ın maç sonunda alınan yenilgi hakkında yaptığı “Üzülmedim. Gelenek devam ediyor” yorumu Sarı-Kırmızılı camiada ve taraftarlar arasında büyük tepkiyle karşılandı.
 
Daha önce bizzat Aziz Yıldırım tarafından yalanlanan “Şike sürecinde Fenerbahçe’den 50 milyon dolar istendi” iddiası da akıllara gelen Yarsuvat’ın Galatasaray’ı küçük düşürdüğü yorumları birbirini kovaladı.
 
“BU NASIL BİR SÖZDÜR”
 
Galatasaray Başkanı’na en sert tepki ise Sarı-Kırmızılı kulübün en büyük taraftar topluluğu UltrAslan’dan geldi. Grubun lideri Veysel Giley “Dua etsinler ki bizim Galatasaray başkanlık makamına saygımız var. ‘Gelenek devam ediyor’ nasıl bir sözdür” dedi.
 
Sabrın da bir sınırı olduğunu dile getirerek “Başkanlık makamına saygı geleneğimizi bize bozdurmasınlar. Ondan sonra bizi kimse tutamaz. İş kötü noktalara gider. Devamı ahlaksızlık olur" ifadelerini kullandı.Kaynak:Bugün
<< Önceki Haber Yarsuvat'a tepki: Sabrımız taşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER