Yaşar Yakış: İhraç talebine itiraz etmeyeceğim


AK Parti'nin kurucularından olan ve bir dönem Dışişleri Bakanlığı yapan Yaşar Yakış, ihraç edilme talebiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildi. Yaşar Yakış, karara itiraz etmeyeceğini belirterek, "Bana şu ana kadar bilgi verilmedi. Kesinlikle itiraz etmeyi düşünmüyorum. Kararlarıyla da beni de rahatlatmış olurlar." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti kurucularından eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış'ın tedbirli olarak partiden ihracı için parti disiplin kuruluna ihracının istendiğini açıkladı. AK Parti'nin kurucularından olan ve bir dönem Dışişleri Bakanlığı ve Düzce milletvekilliği yapan Yakış, ihraç edilmesi yönündeki karara itiraz etmeyeceğini ifade etti. Yakış "Bana şu ana kadar bilgi verilmedi. Kesinlikle itiraz etmeyi düşünmüyorum. Kararlarıyla da beni de rahatlatmış olurlar." dedi.

Yakış'ın ihraç gerekçesi ise 'AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar içinde olmak' olarak gösterildi. İhraç kararının Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu'nda alındığı öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yaşar Yakış: İhraç talebine itiraz etmeyeceğim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER