18. Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri yapıldı

18. Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri yapıldı


ADANA (A.A) - Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylasında Karaisalı Platformu tarafından 18. Kızıldağ Karakucak Güreşleri yapıldı.
     Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yaptığı konuşmada Türkiyenin içinde bulunduğu durum nedeniyle, festivaldeki tüm eğlence programlarının iptal edildiğini, şehitler için Şehitleri Anma Gecesi düzenlenerek, mevlit okutulduğunu söyledi.
     Güreş Vakfı Başkanı İlyas Karabulut ise, bu etkinliklerin geleneksel hale geldiğini, siyasi partilerin de festivale ilgi göstermesinden mutluluk duyduklarını söyledi.
     Çok sayıda eski güreşçinin katıldığı 18. Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşlerinde davetlilere sıkma, ayran, üzüm ve incir ile meyan şerbeti dağıtıldı.
     Gerçekleştirilen güreşlerde kilolarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
     Kızıldağ Karakucak Güreşlerine, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, AK Parti milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Şükrü Erdinç, MHP milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Muharrem Varlı ile Ali Halaman katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 18. Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER