28 Şubat ve Siyasi Gelişmeler adlı

28 Şubat ve Siyasi Gelişmeler adlı konferans -BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler: 28 Şubat, Türk demokrasi tarihinde her daim kara bir leke olarak anılacak


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, 28 Şubat, Türk demokrasi tarihinde her daim kara bir leke olarak anılacak dedi.
     BBP Şarkışla İlçe Teşkilatınca düzenlenen 28 Şubat ve Siyasi Gelişmeler adlı konferans, Şarkışla Belediyesi Seyfettin Soysal Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından BBPnin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlunun siyasi hayatının anlatıldığı slayt gösterisi sunuldu.
     Konferansa konuşmacı olarak katılan Şenliler, sözlerine Büyük lider, merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlunun memleketinde bulunmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum diyerek başladı.
     Şenliler, 28 Şubatın, Türk demokrasi tarihinde her daim kara bir leke olarak anılacağını söyledi.
     Konferansa, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ömer Aydoğmuş, Sivas İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, bazı il genel meclisi üyeleri, Yozgat ve Sorgun teşkilat başkanları da katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 28 Şubat ve Siyasi Gelişmeler adlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER