Altınyayla İlçesi ve Köyleri Tonus Köftesi

Altınyayla İlçesi ve Köyleri Tonus Köftesi Kültür ve Dayanışma Festivali -Vali Kolat: Festivallerde insanlar bir araya geliyor, kaynaşıyor, tanışıyor, dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği paylaşıyor


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Altınyayla İlçesi ve Köyleri Tonus Köftesi Kültür ve Dayanışma Festivaline katıldı.
     Kolat, Altınyayla ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin önemine dikkati çeken Kolat, Festivallerde insanlar bir araya geliyor, kaynaşıyor, tanışıyor, dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği paylaşıyor dedi.
     Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu festivalde, bazı sanatçılar konser verdi. Yöresel yemeklerin tanıtıldığı festivalde, Tonus köftesi yarışması düzenlendi, katılımcılara köfte ikram edildi.
     Vatandaşların ilgi gösterdiği festivale, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile bazı protokol üyeleri de katıldı.
     Festivalin ardından Altınyayla Belediyesinin yeni araçlarının hizmete sunulduğu programa katılan Kolat, ilçede oluşturulan piknik alanı ve parkın da açılışını yaptı.
     Kolat, ayrıca Sivas Toptancılar Sitesinde toptan gıda satışı üzerine faaliyet gösterecek olan bir market ile Organize Sanayi Bölgesinde ısı yalıtımı üzerine üretim yapacak olan fabrikanın açılışlarına da katıldı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Altınyayla İlçesi ve Köyleri Tonus Köftesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER