Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı

Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı araştırması -STSO Başkanı Osman Yıldırım, Ekonomist Dergisinin yaptığı araştırmada, 50 iş adamı arasında yer aldı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, Ekonomist Dergisinin Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı araştırmasında, 50 iş adamı arasında yer aldı.
     STSOdan yapılan yazılı açıklamada, STSO Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı olan Osman Yıldırımın, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan araştırmada, Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı arasında yer aldığı belirtildi.
     Açıklamaya göre, Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı araştırması ve Osman Yıldırım ile ilgili dergide şu bilgilere yer verildi:
     Ekonomist Dergisi, son 5 yılda iki kez yaptığı Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı çalışmasını yeniledi. İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illeri kapsayan listede son dönemlerdeki yatırımlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarındaki etkinliğiyle dikkati çeken isimler de var. Anadolunun en etkin 50 iş insanı arasında yer alan Osman Yıldırım, Yıltaş Grup bünyesinde 800 kişiye istihdam sağlıyor ve 2012 yılı cirosu ise 220 milyon lira. TOBB camiasında ve bölgede önemli bir yere sahip olan Yıldırım, Türkiyede ilk lens fabrikasının da sahibi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Anadolunun En Etkin 50 İş İnsanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER