Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Düzce Valisi Yılmaz: -Anadolu Ajansının çalışmalarını dikkatle izliyor ve takdirle karşılıyorum. Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı, ciddi bir arşiv niteliği taşıyor


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Anadolu Ajansının (AA) çalışmalarını dikkatle izlediğini ve takdirle karşıladığını belirterek, Anadolu Ajansı 2012 Yıllığının arşiv niteliği taşıdığını söyledi.
     AA Düzce Büro Müdürü Ömer Ürer, Vali Yılmazı ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde Anadolu Ajansı 2012 Yıllığını hediye etti.
     Yıllığı inceleyen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, AAnın yapmış olduğu bu çalışmayı takdirle karşılıyorum. Sizin nezdinizde tüm AA çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. AAnın 2023 vizyonumuzda da her zaman olduğu gibi destek olacağına inanıyoruz diye konuştu.
     Anadolu Ajansının çalışmalarını dikkatle izliyor ve takdirle karşılıyorum diyen Yılmaz, Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı, ciddi bir arşiv niteliği taşıyor. Dünya ve Türkiyede 2012 yılında gelişen olaylar, çarpıcı fotoğraflarla desteklenerek eşine zor rastlanır bir eser oluşmuş. Başta Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürke ve emeği geçen her AA çalışanına teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Ürer ise Yılmaza yıllık ve ajansın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER