Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Manisa Valisi Daşöz: 2012 Yıllığı, ülkemizde çok önemli olayların adeta kronolojik bir belgeseli olmuş


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Anadolu Ajansının (AA) çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek, 2012 yıllığı, ülkemizde çok önemli olayların adeta kronolojik bir belgeseli olmuş dedi.
     AA ekibini makamından ağırlayan Vali Daşöz, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde hediye edilen AA 2012 Yıllığını inceledi.
     AAnın doğru, tarafsız, güvenilir bir habercilik anlayışıyla Türkiyenin sesinin dünyaya ulaştırılmasına öncülük ettiğini söyleyen Daşöz, şöyle konuştu:
     AAnın 2012 Yıllığı içerisinde yer alan haber ve fotoğraflar muhteşem. Tarihçilerimiz için geçmişte olup bitenleri anlamak isteyenler, araştırmacılar için çok önemli belgesel bir kaynak olarak görüyorum. Hem kronolojik olarak hem de haberleri ve fotoğraflarıyla gerçekten ülkemizde çok önemli olayların adeta kronolojik bir belgeseli olmuş. Bu yıllık çok önemli belge niteliğindedir. AAyı bu çalışmasından dolayı ayrıca tebrik ediyorum, emeği geçen herkesi kutluyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER