Annem Futbol Oynuyor

Annem Futbol Oynuyor -8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Denizlide öğrenci anneleri ile öğretmenler gösteri maçı yaptı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide Annem Futbol Oynuyor organizasyonunda öğrenci anneleri ile kadın öğretmenler gösteri maçı yaptı.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri maçı, Çamlık Olea Park Futbol Tesislerinde yapıldı.
     İki devre halinde 10ar dakikalık oynanan karşılamada öğrencilerin anneleri ile öğretmenler karşı karşıya geldi. Öğrenciler de tribünde yer alarak takımlara destek verdi.
     Organizasyon sonunda annelere TFF tarafından katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.
     TÜFAD Denizli Şubesi Başkanı Bülent Fil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında şiddetin olmadığı bir dünyayı göstermek istediklerini belirterek, Özellikle kadınlara uygulanan şiddetin son bulmasını diliyoruz. Onlar bizim göz bebeğimiz, dünyanın en değerli varlıkları. Bu tür organizasyonların ülkemizin her tarafında yapılarak kadınlarımızı daha etkin hale getirmemiz gerektiğini düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Annem Futbol Oynuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER