Antep Savunmasının canlı tanığı

Antep Savunmasının canlı tanığı -110 yaşındaki Şeyho Geçici ile eşi sağlık taramasından geçti


GAZİANTEP (A.A) - Antep Savunmasının canlı tanığı 110 yaşındaki Şeyho Geçici, Büyükşehir Belediyesinin girişimi ile sağlık taramasından geçti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Asım Güzelbeyin sahip çıktığı ve ziyaret ettiği Geçici ve eşi Elif Geçici, Sağlık İşler Daire Başkanlığı görevlilerince, belediyeye bağlı İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezinde sağlık taramasında geçirildi.
     Gaziantepin Arıl Kasabasına bağlı Kabasakız köyünde yaşayan Geçicinin diş, iç hastalıklar, fizik tedavi, üroloji gibi bölümlerde yapılan kontrollerinin ardından kan tahlilleri de yapıldı. Herhangi bir geliri olmadığından dolayı Güzelbeyin talimatıyla sağlık taraması yapılan Geçicinin, herhangi bir rahatsızlığının olmadığı belirtildi.
     1903 yılında doğan Şeyho Geçicinin 7 çocuğu olduğu, torunlarının sayısını hatırlamadığı, çocuklarının şehir merkezinde yaşadıkları, 90 yaşında olan eşi ile birlikte köyde yalnız yaşadığı öğrenildi.
     Yapılan kontrollerin ardından Şehitkamil Kaymakamlığına götürülen çift, Kaymakam Mehmet Aydını makamında ziyaret etti.
     Aydın, yaşlı çifte devlet tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara verilen Yaşlılık Aylığı bağlanması için gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi.
     Kaymakamlık tarafından Geçici çiftine, çeşitli gıda desteklerinde bulunuldu.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Antep Savunmasının canlı tanığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER