Babam Türkeş konferansı

Babam Türkeş konferansı -Adanada eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş anısına, Babam Türkeş konulu konferans düzenlendi


ADANA (A.A) - Adanada eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş anısına, Babam Türkeş konulu konferans düzenlendi.
     Sarıçam Ülkü Ocağı tarafından Seyhan Kültür Merkezinde düzenlenen konferans, merhum Alparslan Türkeşin hayatının anlatıldığı slayt sunumu ile başladı.
     Alparslan Türkeşin oğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, sunumun ardından yaptığı konuşmada, babasının Türkiyenin çeşitli yerlerinde düzenlenen etkinliklerle anıldığını, bunun bir talimata bağlı olmaksızın yapıldığını söyledi.
     İnsanların ailesi dışında sevdiğini kaybettikten bir süre sonra hatırlamakta zayıf davrandığını ifade eden Türkeş, Babamın Hakka yürümesinin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen hala hatırlanıyor olması, bu millet için yaptıklarının, harcadığı ömrünün boşa geçmediğinin göstergesidir dedi.
     Babasının, başından geçen kötü olaylara rağmen yılgınlığa düşmediğini belirten Türkeş, merhum Alparslan Türkeşin başta ailesi olmak üzere, yetiştirdiği kişilerin de ümitsizliğe düşmemesine yardımcı olduğunu kaydetti.
     Etkinlik sonunda katılımcılara lokum ve bisküvi dağıtıldı.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Babam Türkeş konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER