Dekoratif Süsleme Sanatları Ahşap Boyama Kursu

Dekoratif Süsleme Sanatları Ahşap Boyama Kursu sergisi


BARTIN (A.A) - Bartında, Milli Eğitim Bakanlığının Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında, Dekoratif Süsleme Sanatları Ahşap Boyama Kursu sergisi açıldı.
     Bartın Valisi İsa Küçük, Kumluca beldesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, okulların yaz aylarında da sosyal, kültürel ve el becerileri alanında herkesin hizmetinde olduğunu söyledi.
     Vali Küçük, Bizde maalesef okullar öğleden sonra kapanır, yazın kapalıdır. Bu projeyle okullar artık 24 saat açık kalacaktır. Yaşlı, genç, kadın, erkek kim ne istiyorsa, okullarımızdaki kütüphane, spor salonu, internet, öğretme ve öğrenme imkanıyla sizin emrinizdedir. Okuldan, öğretmenden toplum olarak daha çok faydalanmalıyız şeklinde konuştu.
     Ulus Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Bostancı da çalışma sonunda kursiyerlerin kendi el becerileriyle hazırladıkları hediyelik eşyaları satarak, gelir elde edebileceklerini belirtti.
     Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.
     Açılışa, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Ulus Milli Eğitim Müdürü Önder Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Sergi, iki gün ziyarete açık kalacak.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Dekoratif Süsleme Sanatları Ahşap Boyama Kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER