Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı

Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı -18 Haziranda başlayacak kampa 12-15 yaş grubundaki öğrenciler katılacak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca Sakarya Büyükşehir Belediyesi Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı düzenlenecek.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kampın Arifiye İl Ormanında 18 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında 12-15 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz düzenleneceği bildirildi.
     Üç dönem halinde gerçekleştirilecek kampın birinci dönemi 18-23 Haziran, ikinci dönemi 25-30 Haziran ve üçüncü dönemi 2-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği kaydedildi.
     Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Kampında, 12-15 yaş arası çocukların iletişimini güçlendirmek, doğa ortamında yarışma olgusunu da işe katarak takım ruhunu kazandırmak, izcilik öğretileri ile doğa ortamında sosyal yaşam, paylaşım ve yardımlaşma olgusunu geliştirerek, çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve çocukların kendisi, ailesi ve ülkesi için yararlı bireylerin ortaya çıkmasına katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.
     Kampta temel izcilik bilgileri, voleybol, futbol, el işi çalışmaları, halk oyunları, oryantiring, iz sürme, yıldız eğitimi, kontrollü ateş yakma, balık tutma, müzik ve tiyatro, çuval yarışları, ip çekme oyunları, masa tenisi, dart, çadır kurma ve toplama, kamp malzemesi bakımı, gece yürüyüşü, ilkyardım, trafik, tiyatro, şiir ve oyunlar alanında uzman eğitimciler görev yapacak.
     Kayıt formları ilçe milli eğitim müdürlüklerine 8 Hazirana kadar teslim edilecek.
     (ÇAT-KMK)
<< Önceki Haber Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER