Dünden Bugüne Balıkesirde Eğitim konulu fotoğraf

Dünden Bugüne Balıkesirde Eğitim konulu fotoğraf sergisi açıldı


BALIKESİR (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Dünden Bugüne Balıkesirde Eğitim konulu fotoğraf sergisi açıldı.
     Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Yaylada Alışveriş Merkezinde yapılan sergi açılışında, sergiyi çok beğendiğini ve fotoğrafların hafızalarda Balıkesirde eğitimin eskiden nasıl olduğunu canlandırdığını belirterek, çalışmada emeği geçenleri kutladı.
     İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ise Balıkesir ve ilçelerdeki okulların arşivlerinin tarandığını ifade ederek, İnternet ortamında yer alan fotoğraflar toplandı. İlk kez Balıkesirde eğitimin geçmişiyle ilgili bir arşiv oluşturuldu. Balıkesir, eğitim tarihi açısından oldukça köklü bir geçmişe sahip. Fotoğraf sergimizde bu geçmişe şahit olacaksınız dedi.
     Aydın, sergide 150 adet fotoğraf bulunduğunu dile getirerek, 24 Kasım Öğretmenler Gününde 550 civarında fotoğrafın Salih Tozan Kültür Merkezinde sergileneceğini bildirdi.
     Serginin açılışına, Belediye Başkanı İsmail Ok ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan ile çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Dünden Bugüne Balıkesirde Eğitim konulu fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER