Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel atma töreni


DÜZCE (A.A) - Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
     Aziziye Mahallesinde düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzcenin yatırımlarla büyük bir değişim ve dönüşüme uğradığını söyledi.
     Kentin sağlık sektöründe çığır açtığını dile getiren Yılmaz, Düzcede bugün ağız ve diş sağlığı merkezi var ama bunu hastaneye çeviriyoruz. Düzce, daha kaliteli ve güzel hizmet verilmesi için açılan tesisle birlikte daha çok kişiye hizmet verecek dedi.
     Amaçlarının vatandaşın memnuniyetini kazanmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
     Düzce İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek ise 25 Mayısta ihalesi yapılan projenin 6,5 milyon liraya mal olacağını bildirdi.
     Hastanenin 9 ay içinde hizmete açılacağını kaydeden Şimşek, Hastanemizin inşaat alanı 5 bin 472 metrekaredir. Şu anda hizmet vermiş olduğumuz yerin dört misli büyüklüğünde. Burada 34 diş kliniği, 4 çocuk, 1 acil ve 1 adli diş kliniği ile diş protez laboratuvarları, radyoloji alanları, müdahale alanları, 1 hasta müşahede odası ve klinik bekleme alanları yer almaktadır. Toplamda 40 ünite kapasitesi vardır. Emrinde ve hizmetinde olduğumuz Düzce halkı bundan sonra hizmeti çok daha iyi mekanlarda almış olacak ifadelerini kullandı.
     Protokol üyeleri, dualar eşliğinde temsili butona basarak inşaatın temelini attı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER