Engelliler Bölge Toplantısı hafta sonu yapılacak

Engelliler Bölge Toplantısı hafta sonu yapılacak


KAYSERİ (A.A) - AK Partinin düzenlediği Engelliler Bölge Toplantısı hafta sonu yapılacak.
     AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile birlikte partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bölge toplantısı ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarıyla katıldıkları Çin gezisi ile ilgili bilgi verdi.
     Tamer, engellilerin sorunlarına çözüm bulunması ve engellilere verilen hizmetlerin geliştirilmesi konularının ele alınacağı toplantının Türkiyede ilk kez gerçekleştirileceğini belirtti.
     Melikgazi Tiyatro Salonunda yarın başlayacak ve 2 gün sürecek toplantıya 13 ilden il başkanları, başkan yardımları, kadın kolları başkanlarının katılacağını ifade eden Tamer, Down sendromlu kardeşlerimiz de toplantıya gelecek. Erciyeste düzenlenen Engelliler Kayak Yarışlarında dereceye giren kardeşlerimizin ödül törenini de bu toplantıda yapacağız. Ayrıca Kayserili hayırseverlerimizin katkılarıyla alınan 160 akülü aracın bir kısmı da bu toplantıda dağıtılacak dedi.
     Milletvekili Öksüzkaya ise mobilya sektöründe faaliyet gösteren işadamları ile Çine düzenlenen ve 5 gün süren geziye katıldıklarını anımsatarak, burada açılan mobilya fuarını da gezdiklerini söyledi.
     Öksüzkaya, Mobilya market kurma projemiz var. Proje tamamlandı ve ihale aşamasına gelindi. Mobilya marketlerde Kayserili firmalarımızın ürünleri yer alacak. Bu sayede ihracatımız da artacak dedi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Engelliler Bölge Toplantısı hafta sonu yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER