Es

Es-Esin gol makineleri -Eskişehirsporda, Kamara ve Necati 7şer golle takımın en fazla gol atan futbolcusu oldu -Tello 6 asistle gollere destek sağladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Deniz Açık - Spor Toto Süper Ligin en fazla gol atan 3üncü takımı olan Eskişehirsporda, Diomasy Kamara ve Necati Ateş 7şer golle takımın en skorer futbolcusu oldu. Rodrigo Tello da 6 asistle gollere destek sağladı.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Spor Toto Süper Ligin 2012-2013 sezonunun 13üncü haftasında attığı toplam 25 golle, Beşiktaş ve Galatasaraydan sonra en golcü 3üncü takım olan Eskişehirspor, sıralamada 5inci sırada bulunuyor.
     Ligdeki ilk 5 maçında yediği 12 golle eleştirilen Eskişehirsporun Belçikalı kalecisi Ruud Boffin de, son 8 maçta ağlarında sadece 6 gol gördü
    
     -Necatiden 7 gol, 4 asist-
    
     Senegalli Milli futbolcu Diomansy Kamara ve Necati Ateş 7şer golle takımın gol makinesi oldu. Kırmızı-siyahlı takımın, genç yıldızı Alper Potuk 3, Erkan Zengin, Tello ve Servet Çetin 2şer, Dede ve Patryk Malecki de 1er gol attı.
     Es-Eslerin attığı gollere Şilili futbolcu Tello da 6 asistle önemli katkı sağladı. Eskişehirsporda Necati 4, Erkan Zengin 3, Alper Potuk ve Kamara 2şer, Veysel Sarı, Burhan Eşer, Mehmet Güven ve Malecki de 1er asist yaptı.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER