Genç Yüreklerin Fethi Projesi tanıtıldı

Genç Yüreklerin Fethi Projesi tanıtıldı


KASTAMONU (A.A) - İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Genç Yüreklerin Fethi Projesi tanıtıldı.
     Proje Koordinatörü Fatih Köse, cemiyete ait öğrenci yurdunda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla 2012 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı hazırlandığını belirterek, bu program kapsamında teklif çağrısına çıkıldığını söyledi.
     Bu kapsamda İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesinin hazırladığı Genç Yüreklerin Fethi isimli projenin kabul edildiğini belirten Köse, projeden 214 bin 350 lira hibe almaya hak kazandıklarını ifade etti.
     Köse, projenin 9 aylık bir süreyi kapsadığını vurgulayarak Proje kapsamında öğrencilerin spor ile iç içe sağlıklı bir hayatı alışkanlık haline getirmeleri için yurt binamızdaki mevcut salonumuzu kondisyon ve vücut geliştirme aletleri ile donattık. Sporda bilinçli yapılması gereken bir etkinlik. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlarla karşılaşılması muhtemeldir. Bu konuda, Türkiye Vücut Şampiyonlarından, 19 Mayıs Spor Akademisi mezunu ve Araç Bayan Hentbol Takımının kondisyonerliğini yapan Mete Bekdaştan destek alıyoruz dedi.
     Proje kapsamında ilimizde üniversite eğitimi gören öğrenci kardeşlerimizle Mehteran Takımı kurmaya karar verdiklerini aktaran Köse, bu konuda mehteran Yılmaz Sergen ile birlikte çalışmalara başladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Genç Yüreklerin Fethi Projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER