Gönül Elçileri projesi

Gönül Elçileri projesi -Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında Sevgi Evlerinde kalan 9 çocuk için doğum günü kutlaması düzenlendi


IĞDIR (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında Sevgi Evlerinde kalan 9 çocuk için doğum günü kutlaması düzenlendi.
     Iğdır Polisevinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Vali Ahmet Pek, Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri projesinin Türkiye genelinde tanıtım çalışmalarının yapıldığını belirterek, kendilerinin de projenin tanıtımı için çalışma içinde bulunduklarını söyledi.
     Çocukların ülkenin geleceği olduğunu, geleceğe yön verecek, geleceği şekillendirecek ve milli değerleri yarınlara aktaracak kişilerin çocuklar olduğunu dile getiren Pek, Bunların hepsi kendi başına bir değerdir. Bu nedenle onlara sahip çıkarak, ilgilenerek, yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Çocukların sevgiye, şefkate ve ilgiye ihtiyaçları vardır dedi.
     Pek, çocukların sevgiyle, şefkatle ve güvende hissedebilecekleri bir aile sıcaklığında yetişebilmelerinin gönül elçilerinin emekleriyle, çabalarıyla olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu bakımdan düzenlenen bu tür etkinlikler son derece önem arz etmektedir. Bugün buraya her ne kadar çocuklarımızın doğum gününü kutlamak için geldiysek de asıl amacımız, onlarla bir arada olmak, sıcak bir aile ortamı oluşturmak ve Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri projesini devam ettirerek daha geniş kitlelere yaymaktır.
     Konuşmaların ardından, Vali Ahmet Pek ve eşi Ayfer Pek, doğum günü kutlanan çocuklar için hazırlanan pastayı çocuklarla birlikte keserek, yiyecek ve içecek ikram etti.
     Etkinliğe, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ve eşi Nurten Karadağ, Vali Yardımcıları Hacı Uzkuç ve Şenol Kaya ile eşleri de katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER