Gönül Elçileri Projesi Darıcada tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesi Darıcada tanıtıldı


KOCAELİ (A.A) - Gönül Elçileri Projesi, Kocaeli Valisinin eşi Sevim Topaca tarafından Darıcada gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı.
     Topaca, toplantıda yaptığı konuşmada, söz konusu projenin birçok yönünün bulunduğunu belirterek, projenin vatandaşları buluşturmak amacıyla ortaya çıkarıldığını kaydetti.
     Koruyucu aile programıyla çocuklara aile sevgisinin hissettirilebileceğini ifade eden Topaca, Çocuklarımızı mutlu edelim ki başarılı olsunlar, çocuklarımız da özgüven duygusu gelişsin. Özgüven duygusunun gelişmesinde anne sevgisi çok büyük bir etkendir. Sizlerin çocuklarının imkanlarına sahip olmayan, parçalanmış ailelerden dünyaya gelen, ya da anne ve babasını kaybeden o çocukların aynı imkanlara sahip olabilmesi için, hep birlikte onlara sahip çıkalım ki ülkemizin geleceğini şekillendirelim. Herkesin koruyucu aile olmasını beklemiyoruz. Ancak gönüllü aile ve bireyler olabiliriz. En azından çevremizi bilgilendirerek, farkındalık oluşturabiliriz diye konuştu.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü de Kocaelide 380 gönül elçisinin bulunduğunu belirterek, 28 koruyucu ailenin yanında 32 çocuğun kaldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Darıcada tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER