Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya

Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya -Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı Durmuş: Bizler başardıkça, toplumumuzun, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındıklarını ve dünya klasmanında en üst seviyel


AĞRI (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Asbaşkanı Cengiz Durmuş, Bizler başardıkça, toplumumuzun, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındıklarını ve dünya klasmanındaki en üst seviyelere tırmandıklarını görürüz dedi.
     TTF, Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü işbirliğiyle hazırlanıp, 25 Ocak 2012 tarihinde başlayan Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya projesinin kapanış toplantısı, İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezehat Çeçen Konferans Salonunda yapıldı.
     TTF Asbaşkanı Durmuş, burada yaptığı konuşmada, kendilerinin gönüllü birer spor sevdalısı olduğunu belirterek, spor sevdalısı olmak için hoşgörü, bilgi, evrensel bakış ve inançlı olmanın önemli olduğunu söyledi.
     Sporun, sadece bazı bölgelerde sahalarda, kortlarda, pistlerde ya da salonlarda yapılmasının yetmeyeceğini ifade eden Durmuş, Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerektiği inancındayız. Bunları yalnız yapamayacağımızı da biliyoruz. Bunları hepbirlikte yapacağız. Bizler başardıkça, toplumumuzun, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındıklarını ve dünya klasmanında en üst seviyelere kadar tırmandıklarını görürüz diye konuştu.
     Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya da, Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya isimli proje kapsamında, 6 ay süreyle devam eden tenis eğitimleri sayesinde Ağrılı gençlerin tenis sporuyla tanışmalarını sağladıklarını söyledi.
     Kısa sürede yaptıkları çalışmalar sayesinde Ağrı Tenis Kulübünün erkeklerde 1. Lig, bayanlarda ise 2. Ligde temsil etme başarısını yakaladıklarını ifade eden Kaya, altyapıya verdikleri önem sayesinde bölgede teniste söz sahibi bir şehir olma başarısını gösterdiklerini vurguladı.
     Kaya, Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya projesi çerçevesinde Ağrılı sporcuların, Milli Takım oyuncularıyla dostluk turnuvası yapacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Haydi Gençler Kortlara, Ağrıyı Kalkındırmaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER