İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası -Şehitkamil Belediyesi, Olcay Külah İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, İlköğretim Haftası kapsamında Olcay Külah İlköğretim Okulu öğrencilerine, kırtasiye malzemesi dağıttı
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Olcay Külah İlköğretim Okulunun açılış töreninde, üç yıldır eğitim ve öğretime katkı amacıyla, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttıklarını söyledi.
     Önceki yıllarda köylerde başlayarak merkeze doğru okullara kırtasiye malzemesi verdiklerini anımsatan Fadıloğlu, şöyle konuştu:
     Bu yıl değişiklik yaparak merkezden köylere doğru gitmeye başladık. Bugün de sayın Valimiz Erdal Atanın da katılımıyla Olcay Külah İlköğretim Okulunda temsili bir dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bu yıl yaklaşık 15 bin öğrencimize kırtasiye desteğimiz olacak. Gaziantepte eğitim çıtasını yükseltebilmek için Şehitkamil Belediyesi olarak elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız.
     Öğrencilere hediye edilen çantaların yanı sıra ihtiyaç duyduğu bütün malzemeleri verdiklerini ifade eden Fadıloğlu, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber İlköğretim Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER