İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesi

İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesi açıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulunda İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.
     Balkanlıoğlu, AKÜ İscehisar Meslek Yüksekokulu ile TEMSA Global Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesi açılışında yaptığı konuşmada, İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında güzel bir armağan olduğunu belirtti.
     Bundan sonra öğrencilerin teoriyle pratiği kaynaştıracaklarını aktaran Balkanlıoğlu, Türkiyede ara eleman son derece ihtiyaç. Bence istikbali en parlak işlerden biri, iş makineleri operatörlüğü. Dünyanın her yerinde ihtiyaç dedi.
     AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da İscehisarın, Afyonkarahisara en yakın ilçelerden biri ve birçok özelliği olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Çevre çalışma alanı itibariyle de hem daha fazla sayıda öğrenciyi alabilecek, hem de eğitim öğretim verebilecek ortamımız var. O nedenle, yeri gelmişken ilçemizin dinamiklerinden de okulumuza farklı açılardan destek bekliyorum. Destek talebimi de yineliyorum. Bizler üniversite yöneticileri olarak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde, uygulamalarında, araştırmalarında mutlaka donanımlı olmalarını istiyoruz dedi.
     İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Liyaddin Yeşilkaya ise yüksekokulun 1994-1995 eğitim ve öğretim yılında 3 programla eğitim hayatına başladığını, 2012-2013 yılında ise Takı Tasarımı, Makine ve İş Makineleri programlarının açıldığını bildirdi.
     Yüksekokulda 220 öğrencinin bulunduğunu bildiren Yeşilkaya, yüksekokulun fiziki mekanlar anlamında son derece iyi imkanlara sahip olduğunu belirtti.
     Konuşmalarının ardından İş Makineleri Operatörlüğü Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.
     Programa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İş Makineleri Operatörlüğü Ortak Kullanım Atölyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER