İyilik Ağacı Projesi tanıtılıyor

İyilik Ağacı Projesi tanıtılıyor


AKSARAY (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan, Gençlerin İyilik Ağacı Projesinin Aksarayda da tanıtımlarına başlandı.
     -Proje ile gençlere toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerileri geliştirerek, topluma yararlı bireyler olmaları hedefleniyor.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, yaptığı açıklamada, projede gençlerin çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma-yazma, eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, kimsesiz çocuklara yardım ve onlarla zaman geçirme, yaşlılara yardım, ihtiyaç sahiplerine yardım ve diğer iyilik hareketleri ile insanlarla selamlaşma konularının işlenmesinin istendiğini ifade etti.
     Okullarda projenin anlatılarak gençlerin katılımını sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Arısoy, proje kapsamında gençlerin gerçekleştirdikleri her bir iyiliğin fotoğrafının, ilgili form doldurularak Gençlik Merkezinde hazırlanan 300x200 santimetre boyutundaki ağacın dallarında kendi adlarına açılmış bölüme yerleştirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber İyilik Ağacı Projesi tanıtılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER