Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Yardımeli Derneği Gölbaşı Şubesi, kampanya kapsamında Suriyeliler için yardım topluyor


ADIYAMAN (A.A) - Yardımeli Derneği Gölbaşı Şubesi, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Suriyeliler için yardım topluyor.
     Derneğin organizasyonuyla Gölbaşı ilçesinde, mağdur durumdaki Suriyelilere yardım toplamak için yardım çadırı kuruldu. Çadırda vatandaşların battaniye, gıda, temizlik malzemesi gibi yardımları kabul ediliyor.
     Şube Başkanı Ekrem Ekinci, yaptığı açıklamada, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriyelilere yardım eli uzatmanın insanlık görevi olduğunu söyledi. Çalışma kapsamında yardım çadırı kurduklarını aktaran Ekinci, 5 gün süreyle toplanan yardım malzemelerinin Suriyeye gönderileceğini ifade etti.
     Suriyelilerin yaşamsal malzemelere ihtiyaç duyduğunu anımsatan Ekinci, şunları kaydetti:
     Dernek olarak gıdadan battaniyeye, temizlik malzemesinden kışlık giysilere kadar her türlü ihtiyaca yönelik yardımı topluyoruz. Oradaki mağdur halkın çoğunun kadın ve çocuk olduğunu da göz önünde bulundurduğumuzda beslenme, barınma, ısınma ve sağlık en önemli mesele haline geliyor. Bölgede hala un, temel gıda maddeleri, battaniye ve ilaç gibi malzemelere acil ihtiyaç var. Hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise Suriyelilerin durumlarının kış şartlarında zorlaştığına dikkati çekerek, Suriyeli mazlumların ve mağdurların yanında olduklarını, onlara ellerinden gelen her türlü yardımı ve desteği sağlayacaklarını bildirdi.
     Özdemir, halkın kampanyaya gerekli desteği vereceğine inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan - Emin Tezerdi / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER