Mavi Dalga filminin tanıtımı yapıldı

Mavi Dalga filminin tanıtımı yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirin ilk sinema filmi olacak olan Mavi Dalganın yapımcıları ve yönetmenleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Balıkesir Atatürk Parkında gerçekleşen buluşmada, filmin konusu ve neden Balıkesirde çekildiğine dair bilgiler aktarıldı.
     Yapımcılardan Yamaç Okur, film hakkında bilgiler verdi. Gençlik filminde, aşk, dram, bazı yerlerinde de gerilim konularının işleneceğini söyledi. Film yönetmenlerinden Zeynep Dadak, ekim ayında film çekimlerine başlanacağını, şimdilik Balıkesir merkez ve ilçelerinde mekan baktıklarını ifade etti.
     Tanıtım toplantısında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Boğziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi tarafından desteklenen filmin, Almanya, Hollanda ve Yunanistan ile ortak yapım olacağı belirtildi.
     Filmin bir diğer yapımcısı Zümrüt Burul ise filmin Balıkesirde çekilmesi konusunda yapımcıların ve yönetmenlerin Balıkesirli olmasının etkili olduğunu vurguladı. Burul ayrıca, filmde rol alacak oyuncularında bir kısmının Balıkesirli olacağına dikkat çekerek, Balıkesir Sanat Merkezinde yapılan seçmelere herkesin ilgi göstermesini istedi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Mavi Dalga filminin tanıtımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER