Mavi kapak kampanyası

Mavi kapak kampanyası -Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dik: -Ege Üniversitesi, kampanyayı bitirdiğini ilan etti, biz de 1 Şubatta yeni bir kampanya başlatacağız


SAKARYA (A.A) - Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Ege Üniversitesinin mavi kapak kampanyasını sona erdirdiğini hatırlatarak, 1 Şubatta dernek olarak yeni bir kampanya başlatacaklarını söyledi.
     Dik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mavi kapak kampanyası için 3 bin afiş ve bin sticker bastıracaklarını belirterek, kampanyanın sadece Sakaryada değil, tüm Türkiyeye yayılması gerektiğini anlattı.
     Her insanın engelli adayı olduğuna dikkati çeken Dik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sakaryadaki kamu kurumları ve özel kuruluşlardan kampanya için destek aldıklarını dile getirdi.
     Ege Üniversitesi, kampanyayı bitirdiğini ilan etti, biz de 1 Şubatta yeni bir kampanya başlatacağız diyen Dik, şöyle konuştu:
     Mavi kapak kampanyasına kaldığı yerden devam edeceğiz. Hedefimiz, bir yılda bin ton kapak toplamak. Sakaryada 26 bin engelli var. Topladığımız kapaklarla engelli insanlarımıza tekerlekli sandalye, akülü araç temin etmek istiyoruz. Bir de engelliler evi olarak düşündüğümüz, içinde kafeterya, engelliler için kütüphane, el sanatları atölyesi, biçki dikiş atölyesi, konferans salonu ve oyun parkı olan projemiz var.
    
     Muhabir: Enes Duran - Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mavi kapak kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER