Muş Voleybolu Sevdi projesi

Muş Voleybolu Sevdi projesi -Muştaki voleybol sporcuları federasyonu ziyaret etti


MUŞ (A.A) - Muş Lalezar Spor Kulübü sporcuları, yöneticileri, teknik heyetinden oluşan heyet, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugili ziyaret etti.
     Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, Muş Lalezar Kulüp Başkanı Ferzende Emre, voleybolun Muşta çok sevilen bir spor dalı olduğunu belirterek, Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından hazırlanan Muş Voleybol Sevdi projesiyle, 7 Muşlu öğrencinin çeşitli üniversitelerin beden eğitimi bölümlerini kazandığını ifade etti.
     Emre, 79 voleybolcu ile Muşta voleybola hizmet vermekteyiz. İki gündür Ankaradayız. Gençler ligi karşılaşmalarını izledik, voleybol havası soluduk. Bize bu imkanları sağlayan, çok iyi ağırlayan Türkiye Voleybol Federasyonuna çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Mutlugil, ziyaretin kendilerini çok mutlu olduğunu belirterek, Voleybolla ilgili her gelişme bizi mutlu eder. Voleybol bağları bizi burada buluşturdu. Umarım yakında biz de Muşa gelir, sizi ziyaret ederiz dedi.
     Ziyaretin sonunda armağanlar takdim edilen Başkan Mutlugil de, Muşlu misafirlerine çeşitli hediyeler vererek ziyaretleri için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Voleybolu Sevdi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER