O Ses Türkiye yarışması

O Ses Türkiye yarışması -Mustafa Bozkurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbeyi ziyaret ederek, Gazianteplilerin desteğini istedi


GAZİANTEP (A.A) - Özel bir televizyon kanalında gerçekleşen O Ses Türkiye müzik yarışmasında Gaziantepi temsil eden Mustafa Bozkurt, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi makamında ziyaret ederek, Gazianteplilerin desteğini istedi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Güzelbeye nezaket ziyaretinde bulunan Bozkurt, Gaziantepli yöneticilerden destek beklediğini belirtti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey, şehrin son dönemde kültür ve sanat alanında yaptığı atılımın sanatsal ve sanatçı açısından da değer bulduğunu bildirdi. Güzelbey, Gaziantepte yetişen sanatçıları da desteklediklerini ifade etti.
     Mustafa Bozkurtun tüm Türkiyeyi kendine hayran bıraktığını kaydeden Güzelbey, şunları aktardı:
     Bizler her platformda Gaziantepi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Genç kuşak kardeşlerimizde şehrimizin tanıtımına katkı sağlıyorlar. Kendisine başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi de Mustafa Bozkurta destek vermeye çağırıyorum.
     Gazianteplilerden destek bekleyen Mustafa Bozkurt da Güzelbeyin kentin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti:
     Başkanımız yaptığı çalışmalarla Gaziantepte önemli başarılara imza attı. Şehrimizin tanıtımı noktasında da büyük gayretler gösterdi. Televizyondaki müzik yarışmasında ben de şehrimizi tanıtıyorum. Başkanımız Asım Güzelbey ve tüm yöneticilerimizden destek bekliyorum.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber O Ses Türkiye yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER