Oylum Sınai hisseleri borsada...

Oylum Sınai hisseleri borsada... -İSO Yönetim Kurulu Başkanı Küçük: Kayseriden Oylum Sınai Yatırımlar AŞde çağrımıza kulak vererek halka arz seferberliğine katılmış bulunuyor. 16 yıl sonra Kayseriden halka açılan ilk firma o


KAYSERİ (A.A) - Oylum Sınai Yatırımlar AŞ hisseleri bugün itibariyle İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem görmeye başladı.
     Şirket hisselerinin halka açılması dolalısıyla İMKBde düzenlenen törende konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük TOBB olarak şirketlerin halka arzına çok önem verdiklerini belirtti.
     Bu bilincin oluşması için 2008 yılında İMKB Sermaye Piyasası Kurulu ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği ile yola çıktıklarını hatırlatan Küçük, Halka arz seferberliğini başlattık. 33 odamızda eğitimler verdik, farkındalığı artırdık. 6-7 Mayıs 2010da da İstanbul Zirvesini gerçekleştirdik. Şirketinizi halka açın, yeni ortaklar edinin, kaynak bulun, büyüyün dedik diye konuştu.
     Halka arzın teşvikini, Anadoludaki kaynak birikiminin, finansal sisteme dahil edilerek, ekonomiye katkı sağlamasına imkan tanımak açısından da çok önemli bulduklarını vurgulayan Tanıl Küçük şunları kaydetti:
     Şimdi sevindirici bir gelişme olarak bu işbirliğimizin meyvelerini almaya başladığımızı görüyoruz. Kayseriden Oylum Sınai Yatırımlar AŞde çağrımıza kulak vererek halka arz seferberliğine katılmış bulunuyor. 16 yıl sonra Kayseriden halka açılan ilk firma olan Oylum Sınai Yatırımların hem Kayseriye hem de bütün Anadoluya örnek olacağına inanıyoruz. Halka açılmanın getirdiği itibar ve kazancı gördükçe daha pek çok kayserili firmayı burada göreceğimizi ümit ediyoruz. Çünkü TOBB Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlunun sık sık söylediği gibi Kayserili para kazanmayı bilir. 2023 vizyonu kapsamında halka arz hedefimiz olan İMKBde 1000 şirkete ulaşacağımız inancını yineliyor, firmaya ve firmaya ortak olacak tüm yatırımcılara bol ve bereketli kazanç diliyorum.
     Saat 09.30da yetkililerin gonga vurmasıyla başlayan seansta, Oylum Sınai Yatırımlar OYLUM koduyla, İkinci Ulusal Pazarda işlem görmeye başladı.
     (EDA-HÜL)
<< Önceki Haber Oylum Sınai hisseleri borsada... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER