Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası

Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası -Afyankarahisarda kampanya kapsamında 103 bin imza toplandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Memur-Sen Konfederasyonu tarafından yurt genelinde başlatılan Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası ile ilgili olarak, Başlangıçta belirlediğimiz 10 milyon imza hedefinin üzerine çıkarak kampanyamızı tamamladık. Afyonkarahisardan da 103 bin 216 imza topladık dedi.
     Çelik, il temsilciliğinde düzenlediği basın toplantısında, Memur-Sen Konfederasyonu tarafından kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için başlatılan özgürlük için 10 milyon imza kampanyasının 14 Şubat itibariyle sona erdiğini ve belirlenen hedef üzerine çıktıklarını söyledi.
     Toplanan imzaları bugün genel merkezlerine göndereceklerini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:
     Tüm yurttan imzalar genel merkezimizde toplanacak. Daha sonra genel merkez yönetimimiz tarafından gereği yapılmak üzere başbakanlığa teslim edilecek. Darbecileri yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme hatta darbe anayasasında bile yer almayan kılık kıyafet yönetmeliğiyle kamu görevlilerinin özgürlüklerini kısıtlama ayıbından kurtulmalıdır. Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir. TBMMnindir. Kampanyamıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER