Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü -Erzurumdan yürüyüşe katılacak olanların isim listeleri ve kişi sayısı belirlendi


ERZURUM (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 5-6 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne Erzurumdan katılacakların isim listeleri ve kişi sayısı belirlendi.
     Palandöken ilçesinde bulunan Gençlik Merkezinde, sivil toplum kuruluşları, resmi kurumların temsilcileri ve izcilerin katılımıyla yürüyüş hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, burada yaptığı konuşmada, yapılacak olan yürüyüşe tam anlamıyla hazır olduklarını söyledi. Yapılacak olan etkinlikler hakkında katılımcılara bilgi veren Çintimar, şöyle konuştu:
     Erzurumdan 6 Ocak 2013 günü 5 bin genç ve sivil toplum temsilcisiyle Sarıkamış yolculuğunu başlatacağız. Gençlik Şühedanın İzinde başlığı altında Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne katılacağız. Önümüzdeki hafta sivil toplum kuruluşları ve gençlik liderleri ile bir araya gelerek son kez yürüyüşte neler yapılması gerektiği hakkında son bir istişare toplantısı yapacağız. Belirlenen noktalardan otobüsler kaldırılacak.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER