Siirt Okuyor kampanyası sürüyor

Siirt Okuyor kampanyası sürüyor -Kampanya kapsamında 885 bin kitap okundu, 11 öğrenci altında ödüllendirildi


SİİRT (A.A) - Siirt Valiliğince yürütülen Siirt Okuyor kampanyası kapsamında 885 bin kitap okundu, 11 öğrenci altınla ödüllendirildi.
     Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda kampanyayla ilgili yürütülen çalışmalar ele alındı. Vali Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada, kampanyada yıl sonuna kadar 2 milyon kitabın okunmasının hedeflendiğini belirterek, Siirt halkına teşekkür etti.
     Halk Eğitim Merkezi Salonundaki ikinci toplantıda ise ay içerisinde en fazla kitap okuyan kişiler ödüllendirildi. Proje Koordinatörü Sedat Özvural, otomobil ödüllü yarışmaya katılmak isteyenlerin sayısının bin 600ü geçtiğini anlattı.
     İl dışından da yoğun talep olduğunu belirten Özvural, Yeni Marifetname alımına gittik. Bunların elimize ulaşmasının ardından müracaatçılara kitapları verilecek. Kampanya büyük bir hızla ilerliyor. Siirt okumayı seviyor. Kampanyaya gösterilen ilgi bunun göstergesidir dedi.
     Toplantıda daha sonra Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, en fazla kitap okuyan 11 öğrenciyi altınla ödüllendirdi.
     Otomobil ödüllü kitap okuma yarışması, İbrahim Hakkı Hazretlerini Marifetname kitabından sorularla yapılacak. Yazılı ve sözlü sınavda birinci olana bir otomobil verilecek. İlk 20ye girenlere de çeşitli ödüller dağıtılacak.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş - Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt Okuyor kampanyası sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER