Spor Yap, Geç Kalmadan Genç Kal

Spor Yap, Geç Kalmadan Genç Kal projesi -Amasya Belediye Başkanı Özdemir: -Amacımız spor yapma kültürünü yaygınlaştırıp obeziteyle savaşarak kadınların daha sağlıklı olmalarını sağlamak


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Spor Yap, Geç Kalmadan Genç Kal projesiyle amaçlarının spor yapma kültürünü yaygınlaştırıp, obeziteyle savaşarak kadınların daha sağlıklı olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
     Özdemir, Gençlik Merkezinde Amasya Belediyesi ile Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında bayanlara yönelik spor etkinlikleri düzenlenmesi kapsamında düzenlenen imza törenine katıldı.
     Törende konuşan Özdemir, spor yapmayan kadınları spor yapmaya teşvik etmek istediklerini belirterek, Amacımız spor yapma kültürünü yaygınlaştırıp obeziteyle savaşarak kadınların daha sağlıklı olmalarını sağlamak. Etkinliğe katılan bayanların bilinçli antrenörler dışında doktor ve diyetisyen desteği de alabilecekler diye konuştu.
     Kadınların bilinçli bir şekilde kilo vererek sağlıklarına kavuşmalarına katkı sağlamayı istediklerine ifade eden Özdemir, kadınların aldıkları eğitim ve spor kültürünü çocukları ile eşlerine yansıtarak toplumunda bu konuda daha çok bilinçlenmesini istediklerini kaydetti.
     Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar ise, ücretsiz gerçekleştirilen söz konusu projeye salon ve antrenör desteği verdiklerini belirtti.
     Projenini kadınlar tarafından yoğun talep gördüğünü anımsatan Acar, spor etkinliklerinin haftanın 6 günü 2 seans uygulandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü / İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Spor Yap, Geç Kalmadan Genç Kal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER