Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi


ANTALYA (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde başlatılan Gönül Elçileri Projesi Antalyada vali, vali yardımcıları, il ve ilçe belediye başkanları ile kaymakam eşlerine tanıtıldı.
     Antalya Valisi Ahmet Altıparmakın eşi Özden Altıparmak, Antalya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012 yılının Aralık ayında başlayan Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde yürütüldüğünü söyledi.
     Antalyada bu toplantı ile projeyi başlatıklarını ifade eden Altıparmak, Kadınlar çocuklar, yaşlılar engelliler, yoksullar gibi benzer gruplara destek olmak amacıyla kamu kuruluşları tarafından veriler hizmetler arasında iletişim kuracağız dedi.
     Herkesin üzerine düşen görevi yaptığı takdirde dezavantajlı gruplara gereken özenin gösterileceğini kaydeden Altıparmak, Aile özlemi çeken bir çocuğa aile sıcaklığını vermek, ihtiyacı olan sevgiyi göstermek, yalnız ve kimsesiz yaşlılarımıza, çocuklarımıza yalnız ve kimsesiz olmadıklarını ve geleceğe umutlu bakmalarını hissettirebilirsek ne mutlu bize diye konuştu.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş ise Gönül Elçileri projesi kapsamında toplum kalkınmasında daha da ivme kazanılmasının sağlanacağını belirtti. Bu proje ile toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştireceklerini kaydeden Taş, öncelikle bunu hedeflediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER