Türkiyenin Renkleri Konakta Buluştu

Türkiyenin Renkleri Konakta Buluştu -Fuar Atlas Pavyonunda düzenlene etkinlik İzmirde yaşayan Manisa, Konya, Şanlıurfa ve Erzurumluları buluşturdu


İZMİR (A.A) - Türkiyenin Renkleri Konakta Buluşuyor projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, İzmirde yaşayan Manisa, Konya, Şanlıurfa ve Erzurumluları buluşturdu.
     Konak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fuar Atlas Pavyonunda hafta sonu düzenlenen etkinliğe, İzmirde yaşayan Manisa, Konya, Şanlıurfa ve Erzurumlu yaklaşık 20 bin kişi katıldı.
     Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da etkinliğin gelenekselleştirilerek ileri ki yıllarda 81 ili kapsamasının planlandığı belirterek, şunları kaydetti:
     Bir takım sebeplerle kopup geldiğimiz kentlerde vatandaşlarımızın kendi kültürlerini yaşamaları ve gelecek kuşaklara aktarmaları en doğal hakları. Kültürlerin yaşatılması gerektiğine inanıyorum. Birbirimize kenetlenerek, kültür ve geleneklerden beslenerek, Ulu Önder Atatürkten güç alarak bu beraberliği sürdüreceğiz. Barış, kardeşlik ve dayanışma renklerini birlikte yansıtıyoruz.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Türkiyenin Renkleri Konakta Buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER