Uludağ Ekonomi Zirvesi yarın başlayacak

Uludağ Ekonomi Zirvesi yarın başlayacak -Ana teması Yeni Fırsat Penceresi olan zirveye, Başbakan Yardımcısı Babacan ve Maliye Bakanı Şimşekin de bulunduğu siyaset, ekonomi ve iş dünyasından çok sayıda konuşmacı katılacak


BURSA (A.A) - Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergilerinin iş birliğiyle düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, yarın başlayacak.
     Uludağdaki Grand Yazıcı Otelde, 29-30 Mart tarihleri arasında Yeni Fırsat Penceresi ana temasıyla düzenlenecek zirveye, siyaset, ekonomi ve iş dünyasından çok sayıda konuşmacı katılacak.
     Türk ve dünya ekonomisinin değerlendirileceği zirvede, Türkiyenin ve dünyanın önde gelen fikir insanlarının katkılarıyla bugünün ve geleceğin stratejilerini şekillendirecek önemli adımlar atılacak.
     Zirvede, yeni bankacılık, inovasyon, teknoloji, yeni nesil girişimciler ve liderler, yeni iş modelleri, sosyal ve sürdürülebilir büyüme gibi konular tartışılacak.
     Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Muharrem Yılmaz, Coca-Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent, ekonomist Nouriel Roubininin de katılacağı zirvede, iş dünyasının temsilcileri de bulunacak.
     Zirvenin, ana yayın sponsorluğunu ise Anadolu Ajansı yapacak.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Uludağ Ekonomi Zirvesi yarın başlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER