Karadeniz Off

Karadeniz Off-Road Oyunları Kupası finali Sinopta yapılacak


SİNOP (A.A) - Karadeniz Off-Road Oyunları Kupası 7. ayak final yarışları 17-18 Kasım tarihlerinde Sinopta yapılacak.
     Sinop Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılması planlanan Karadeniz Off-Road Oyunları Kupası 7. ayak final yarışması için hazırlıkların tamamlandığını belirten Sinop Off-Road Kulübü basın sözcüsü Çetin Şentürk, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) onaylı Off-Road oyunları hazırlıklarını tamamladık. Şimdi yarışmalara çeşitli illerden gelecek olan 20 kulüp ve yaklaşık 35 ekiple birlikte, artık yarışların startını bekliyoruz dedi.
     Karadeniz Off-Road Oyunları Kupasının bu yıl Türkiyede ilk kez düzenlendiğini anlatan Şentürk, şöyle devam etti:
     Farklı formatı ile dikkati çeken Karadeniz Oyunlarının 7. ve final ayağının Sinopta yapılması bizim için çok önemli, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün katkılarıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi gözümüzü yarışma gününe çevirdik.
     Yarışma etaplarının Samsun-Giresun-Vezirköprü-Kaçkar-Fatsa-Ordu Gölköy ve Sinop olmak üzere 7 ayak üzerinden yapıldığını hatırlatan Şentürk, bir kat sayı puan sistemiyle uygulanmakta olan final yarışlarının aynı zamanda Karadeniz Off-Road Oyunları Kupası şampiyonlarının belirlemesi açısından önemli bir yarış olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven / Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER