10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aksan: -İlimizin daha çağdaş, daha sosyal, daha kalkınmış bir hal alması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılmasında ve kamuoyu tara


DÜZCE (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Aksan, yayımladığı mesajda, çalışan gazetecilerin kamuoyuna haber ulaştırma gayreti içinde zaman ve mekan gözetmeksizin, gece gündüz çaba harcadığını belirtti.
     Gazetecik mesleğinin zor olduğunu kaydeden Aksan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, Genç Girişimciler Kurulu olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Ayrıca, ilimizin daha çağdaş, daha sosyal, daha kalkınmış bir hal alması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde basın önem taşımaktadır.
     Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER