10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Mersinde Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, siyasi parti yöneticileri ve protokol üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, siyasi parti yöneticileri ve protokol üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Yenişehir Belediye Başkanı Genç, mesajında, demokratik sistemin temel koşullarından birinin de iletişim özgürlüğü olduğunu belirterek, Kamu görevi yapan basın, vatandaşların gerek yerel yönetimler, gerekse ülke ve dünya sorunlarıyla ilgili düşüncelerini duyurarak kamuoyu oluşturulmasına katkıda bulunuyor. Basın tüm bu görevlerini yerine getirirken, özgür bir çalışma ortamında olmalı, gerçekleri tam olarak yansıtabilmelidir ifadelerini kullandı.
     CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ise, özgür basının ve gazetecilerin, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurguladı.
     Gazetecilerin iş ve sosyal güvencelerini teminat altına alan yasal düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini belirten Yılmaz, Tüm zorluklara rağmen mesleğini yapan ve yapmaya çalışan tüm çalışan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum dedi.
     Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç da, gazetecilik mesleğinin çok büyük bir fedakarlık ve özveri gerektirdiğini belirterek, Kamuoyunu aydınlatmak ve günün her saatinde haber peşinde koşmak, zor ve sorumluluk gerektiren bir meslektir. Bu yüzden tüm gazetecileri kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER