11 polis ekibi ve 97 personele

11 polis ekibi ve 97 personele Tespit tutanağı yetkisi verildi


NİĞDE (A.A) - Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, 24 saat esasına göre sokakta asayiş hizmetlerinde görev yapan toplam 11 ekip ve 97 personele trafik kural ihlali konusunda Tespit tutanağı düzenleme yetkisi verildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, sokakta çalışan asayiş personelinin eğitim aldığını bundan böyle trafik kusurlarını tespit ederek ilgili personele iletebileceklerini ifade etti.
     Uludağ, Bundan böyle bakanlığımızdan gelen talimata göre artık 1 Ocaktan itibaren resmi görevli arkadaşlarımız görmüş oldukları bir trafik kusurunu tutanakla matbu halinde ilgili personelimize verecekler. Trafik kusuru olan sürücülere ceza tatbik edecekler. Bizim arzu ettiğimiz bir durum değil temennimiz tüm sürücülerimizin trafik kurallarına uyması güvenlik içerisinde hareket etmesi. Niğdede ki sürücülerde emniyet kemeri kullananlar yüzde 50nin üzerinde buda belirli bir duyarlılığa ulaştıklarını gösteriyor. Çok güzel bir gelişme sürücülere teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Mehmet Şarp, Uğur Şahin, Ziya Açıkgöz, Özer İşleyici, Vali Alim Barut tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Belgeleri İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Ulusoy tarafından verildi.
     Tespit tutanağı yetkisi verilen polis memurların sertifikalarını ise İl Emniyet Müdür Yardımcıları Köroğlu Kıraç ve Mustafa Açıkgöz verdi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 11 polis ekibi ve 97 personele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER